georgettevanvelzen.nl
/

Kunst zonder punt

 

Workshops

Ik werk met kleur, structuur, textuur; een mix van materialen; bladeren, boomschors, computerchips, oude spijkerbroeken of behang, tijdschriften, karton en foto’s . Dat sluit aan op mijn visie op kunst zonder punt. Vanuit dit perspectief geef ik ook workshops. Strak gestileerd werk is niet het uitgangspunt maar werk vanuit het gevoel, intuïtie, emotie, het hart - zonder zweverig te zijn! Ik motiveer en begeleid mensen om vanuit die basis een werk te maken. Experimenteren, ontdekken, loslaten; vooral het idee dat je niet kunt schilderen, dat je “iets moois” moet maken. Niet denken maar doen! En het plezier staat altijd voorop!
 
Vriendinnen- of zussendag, vrijgezellendag, verjaardagskado of verjaardagsbesteding, jubileum, afscheid, huwelijkskado (bijv. op de dag zelf door de gasten) of ander evenement?! Een originele invulling voor een leuke dag! 
Er zijn diverse mogelijkheden voor een collage/mixed media workshop:
 
o      workshop naar thema of kleur
o      workshop textuur met bijv. pasta en zand
o      workshop geinspireerd door spreuk of gedicht
o      workshop abstraheren (eigen) fotomateriaal
o      workshop met natuurlijke materialen
o      …….en nog veel meer
 

Ik kom graag op locatie voor een workshop, voor een dag of een dagdeel, met alle materialen: niet alleen doek, kwasten en verf maar ook de aanvullende materialen zoals tijdschriften, linten, kraaltjes, veren, spreuken, stempels, en nog veel meer!  


Daarnaast bestaat de mogelijkheid de workshop uit te breiden met een heerlijke lunch of een avondmaaltijd; lekker, gezellig en geen omkijken naar!

Interesse??? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!
info@georgettevanvelzen.nl (of: GeorgetteVV@gmail.com)
tel. 06-29241429